TITKÁRI INTÉZKEDÉS a Kormány 104/2021. (III. 5.) Korm. rendeletének felhatalmazása alapján


TISZTELT KAMARAI TAGOK, SZAKMAGYAKORLÓK!

A 2021. március 05. napján megjelent kormányrendelet alapján, a névjegyzéki (közigazgatási) ügyek intézésére, az alábbi rendkívüli eljárásrend kerül bevezetésre:

1. A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara 2021. március 08. napjától rendkívüli ügyviteli rendet vezet be, az alábbi megkötésekkel:
– személyes ügyfélfogadás esetén kizárólag azok az ügyfelek léphetnek be a Kamarába, akiknek személyes megjelenését a Titkár egyedi döntése kötelezővé teszi, előzetes időpont egyeztetéssel! Az ügyintézés során az ügyfeleknek a szociális távolságtartás mellett KÖTELEZŐ az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, továbbá belépéskor, a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használata!
– ügyeleti telefonszámok (+36 30 402 9878, VAGY +36 52 349 075) üzemelnek hétfőtől-csütörtökig 09.00 és 12.00 óra között, amelyen a Titkár elérhető,
– az e-mailben, postai úton, továbbá a hivatali kapun érkező kérelmek, megkeresések feldolgozása, megválaszolása folyamatos,
– a névjegyzéki (közigazgatási) ügyek intézésének módjáról a Titkár hoz döntést.

2. A HBMÉK minden Bizottsága és munkaszerve – így az Elnökség, a Felügyelő Bizottság, az Etikai-fegyelmi Bizottság, a Választási Jelölőbizottság nem szünetelteti tevékenységét, az ülések elektronikusan kerülnek összehívásra és lebonyolításra. A Kamara tisztségviselői folyamatosan végzik munkájukat!

3. A 2021. évi, tavaszi Taggyűlésünk lehetséges időpontjáról, lebonyolításának módjáról, vagy annak elhalasztásáról a kormányzati intézkedések tükrében hamarosan Elnökségi döntés születik.
Ettől függetlenül a pénzügyi és szakmai beszámolók, a mérleg elkészítése, azaz a Taggyűlés teljes anyagának előkészítése – a korábbi években alkalmazott, ill., a jogszabályok által előírt – határidők szerint történik.

Az intézkedések visszavonásig maradnak érvényben!

Kérjük, hogy kövessék figyelemmel a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara hivatalos honlapját (https://hbmek.hu/ ), továbbá hírlevelünket (regisztráció itt: https://hbmek.hu/hbmek-hirlevel-tajekoztatas/ ), melyeken keresztül igyekszünk folyamatosan naprakész információval szolgálni Önöknek!

Kérek mindenkit, hogy jogkövető magatartást tanúsítva fogadja a folyamatosan megjelenő híreinket, tájékoztatásainkat!


Debrecen, 2021. március 08.

Tisztelettel és köszönettel: Radics Beatrix titkár