TETŐakadémia 2011

2011.04.29.
TETŐakadémia 2011
2011-ben immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a szakmai körökben mára széles körű elismerést kivívott Tetőakadémia építészkonferencia-sorozat.
A sorozatot 2005 tavaszán indította útjára a Tondach kezdeményezésével néhány nagy építőanyag-gyártó cég. A konferencia vidéki és budapesti helyszíneken a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Építész- és Mérnökkamara, több szakmai szervezet, valamint a helyi építész- és mérnökkamarák támogatásával biztosít fórumot az építészeket és a mérnököket foglalkoztató legfontosabb kérdések megvitatására. A 2011-es rendezvénysorozat mottója: Design és értékálló építészet …
A rendezvénysorozat azoknak a tervezőknek szól, akik számára fontos, hogy első kézből értesülhessenek a korszerű építészeti tervezéshez szükséges ismeretekről és a rendelkezésre álló modern épületszerkezetekről. A Tetőakadémia Építészkonferencián nem kizárólag a tető vonatkozásában, hanem az egész épületet áttekintve kíván korszerű ismereteket közvetíteni a résztvevőknek. A meghívott előadók az energiatudatos tervezés neves szakemberei. A rendezvénysorozat kísérője a MÉSZ Ybl-díjasokat bemutató kiállítása, a díjazott alkotások minden konferencia-helyszínen megtekinthetők. További részletek a www.tetoakademia.hu oldalon elérhetőek.