Tantermi kötelező továbbképzés – Debrecen – 2017. június 07.


Tisztelt Építész Úrhölgy!
Tisztelt Építész Úr!
Tisztelt Szakmagyakorló!
 
A Magyar Építész Kamara 2017. június 07-én 1 napos tantermi kötelező továbbképzést tart Debrecenben építész kamarai szakmagyakorlók számára.
Helyszín: Debreceni Egyetem Műszaki Kar
 
15/2016.(III.09.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a 2015-2016. évihez hasonlóan támogatja a tagdíjat fizető kamarai tagjainak a kötelező továbbképzését. A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara tagdíjat fizető tagjai kedvezményes képzési díjat fizethetnek, mely különbözetet a kamara rendezi a MÉK felé. A kedvezmény (30%) jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt!
A KÖTELEZŐ továbbképzés kedvezményes díjának feltétele:
– a HBM ÉK AKTÍV kamarai tagja, továbbá NINCS HÁTRALÉKA a Kamara felé!

Amennyiben a HBM ÉK AKTÍV kamarai tagja, DE rendezetlen hátraléka van Kamaránk felé;
VAGY
aki nem kamarai tagsággal rendelkező AKTÍV nyilvántartott (műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, energetikai tanúsító),
VAGY
a tagsági jogviszonyát szünetelteti, a kedvezmény nem vehető igénybe! Ezekben az esetekben a kamara nem járul hozzá a kötelező képzés díjához!
Radics Beatrix
Titkár


 
A Magyar Építész Kamara 2017. június 7-én szerdán egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Debrecenben építész kamarai szakmagyakorlók számára.
A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. hogy ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.
A képzés díja: 10.000 Ft + ÁFA.
A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.
Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal nem jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó).
Jelentkezési határidő: 2017. május 26.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)
A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.
A jelentkezés rögzítését követően vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal, vagy a visszaigazoló emailben szereplő banszámlaszámra történő utalással 48 órán belül van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)
9.30 – 10.00                REGISZTRÁCIÓ

10.00 – 10.40 A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei dr. Gáts Andrea
10.40 – 11.20 Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei dr. Gáts Andrea
11.20 – 11.30 szünet
11.30 – 12.10 A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre dr. Gáts Andrea
12.10 – 12.50 Az építési termékek dr. Gáts Andrea
12.50 – 13.30 Ebédszünet (szendvics büfé)
13.30 – 13.55 BIM tájékoztató Graphisoft
13.55 – 14.45 E-napló tájékoztató Lechner Tudásközpont
14.45 – 15.30 Az általános és sajátos építményfajtákat érintő műemlékvédelmi és régészeti előírások, eljárások dr. Vukov Konstantin
15.30 – 16.05 Tájékoztató az aktuális jogszabályi változásokról dr. Hajnóczi Péter

16.05 – 16.15 Továbbképzési igazolások kiosztása
 
További információ: kepzes@mek.hu
http://tako.mek.hu/?m=kepzes&f=adatlap&kid=1078