Tájékoztatás, nyilatkozat megküldése

[download id=”4″]
 
Tisztelt Kamarai Tag!
Kedves Kolléga!
 
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara küldöttválasztó taggyűlésére 2016. január 25-én kerül sor. A taggyűlés pontos idejéről és helyéről külön meghívóban küldünk tájékoztatást.
Az Alapszabály értelmében csak azok a kamarai tagok jelölhetők helyi küldöttnek, akik írásban nyilatkoznak, hogy vállalják a küldötti megbízatást.
A tényleges jelölések előtt szükséges, hogy minden aktív kamarai tagunk nyilatkozzon arról, hogy vállalja-e a helyi küldötti feladatokat, mely évi egy, maximum kettő gyűlésen való részvételt igényel.
Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy amennyiben számára ez nem lehetetlen feladat, vállalja el e megtisztelő megbízatást!
Kérem, hogy éljen kamarai tagsági jogával, a kitöltött nyilatkozat legkésőbb 2016. január 04. napjáig történő megküldésével. A nyilatkozatokat a kamara Titkárságára várjuk (sima levélként, nem ajánlottan! postai úton, vagy e-mailen a hbmepkam@net-portal.hu címre).
Köszönöm segítő együttműködését!

Debrecen, 2015. december 21.

Üdvözlettel:

Filippinyi Gábor
a Választási Jelölő Bizottság elnöke

           China Tibor Zsolt                                                                                                      Kovács Péter DLA
a Választási Jelölő Bizottság tagja                                                                     a Választási Jelölő Bizottság tagja