Színezd újra! Alkotói Napok 2018 – pályázat

A tavalyi év sikerére tekintettel a MÁV Zrt. ismét pályázatot hirdet a tulajdonában/kezelésében álló vasúti gyalogos aluljárók dekorációs falfestésére. A program keretében a vasúttársaság lehetőséget biztosít a jelentkezőknek, hogy műalkotásaikkal színesítsék, újjá varázsolják a kijelölt vasúti gyalogos aluljárókat. Szeptember 16-ig lehet jelentkezni.

A pályázatra egyénileg vagy legfeljebb 15 fős csoportokban lehet jelentkezni. A jelentkezés alsó korhatára 12 év (pályázat benyújtásakor a 12. életév betöltése). Csapatok esetén a csapatban legalább egy fő nagykorú tagnak kell lennie. A csapat vezetője (csapatkapitánya) csak 18. életévét betöltött személy lehet.
A MÁV Zrt. gondoskodik a kijelölt aluljárók környezetének előkészítéséről, a falfelületek felületi javításáról és fehér színű alapozásáról. A falfestmények elkészítéséhez kültéri diszperziós falfestéket (8 alapszín: piros, sárga, kék, zöld, barna narancssárga, fekete, fehér) és a festéshez használt alapeszközöket (ecset, vödör, fólia, stb.) biztosítják.
A megvalósítandó falfestmény méretezett látványtervét a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lappal és adatkezelési és felhasználási hozzájáruló nyilatkozattal kell benyújtani. 18 éven aluli egyéni jelentkező vagy csapattag esetén mellékelni kell a törvényes képviselő (szülő) pályázati részvételhez hozzájáruló nyilatkozatát.
A jelentkezési lapot, az adatkezelési és felhasználási hozzájáruló nyilatkozat, valamint a törvényes képviselői (szülői) nyilatkozatot itt lehet letölteni. A figyelmesen kitöltött jelentkezési lapot egyéni pályázó esetén a jelentkezőnek (18 év alatt a törvényes képviselőnek is), csapat esetében a csapatkapitánynak kell aláírnia. A jelentkezés a szükséges aláírások nélkül érvénytelen.
A  pályázati anyagot (pályamű, jelentkezési lap, adatkezelési és felhasználási hozzájáruló nyilatkozat) 1-1 példányban, a törvényes képviselői (szülői) adatkezelési és felhasználási hozzájáruló nyilatkozatot minden 18 év alatti pályázó vonatkozásában 1-1 példányban kell benyújtani.
A részletes pályázati kiírást itt lehet elérni.
Leadási határidő: 2018. szeptember 16.
Forrás: http://epiteszforum.hu