PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK!

Ne költözzön el! Költözzön fel!
Nagyobb és szellősebb házat szeretne? Itt a lehetőség, hogy most régi padlásterét tágas és napfényes otthonná varázsolja, méghozzá 5 millió forint segítségével.
Jön a tavasz, ilyenkor mindannyian szeretjük kicsit feldobni a lakóterünket. A VELUX Magyarország Kft. segítségével Ön most egészen nagyot dobhat: ha megtervezi padlástere tetőtérré alakítását, és megnyeri pályázatunkat, most megvalósíthatja álmait!
Nyerjen tőlünk 5 millió forintot, melyből építész segítségével megterveztetheti és profi szakemberekkel kivitelezheti az elképzeléseit. Lesz új gyerekszoba, tágasabb hálószoba, vendégszoba, még egy fürdőszoba vagy bármilyen más helyiség, amelynek eddig csak nagyobb házba való költözéssel vagy a ház kibővítésével látta lehetőségét. Ha felköltözik, nem kell megválnia a szeretett családi fészektől, és a kert is megmarad akkorának, mint eddig. Jól hangzik, ugye?
Mit tegyen, hogy eséllyel pályázzon az 5 millió forintra?
Először is alaposan olvassa el a pályázat részletes leírását és a részvételi feltételeket itt:
http://www.velux.hu/hu-HU/Maganvasarloknak/A_tetoterrol/tetoter-palyazat/Documents/Padl%C3%A1sb%C3%B3l%20Tet%C5%91t%C3%A9r%20P%C3%A1ly%C3%A1zat_r%C3%A9szv%C3%A9teli_felt%C3%A9telek_2015_02_25.pdf
A nyilatkozattételt és regisztrációt a www.velux.hu oldalon található adatlap kitöltésével várjuk. A pályázati
dokumentumokat a palyazat@velux.com e-mail címre fájlküldéssel vagy CD/DVD/pendrive eszközön postai levélként a VELUX Magyarország Kft. címére történő elküldéssel juttathatja el a pályázó. A postai feladás dátuma nem lehet későbbi, mint 2015. április 12.
A pályázati anyagok a VELUX Magyarország Kft. címén személyesen is leadhatók.
Forrás: http://www.velux.hu/Maganvasarloknak/A_tetoterrol/tetoter-palyazat