MÉK kérdőív – felhívás

Tisztelt Kamarai Tag, Szakmagyakorló, kedves Kolléga!

A Magyar Építész Kamara felmérést készít a tagjainak szakmagyakorlását érintő gazdasági kérdésekről.

A Magyar Építész Kamara jelen kérdőív összeállításával igyekszik felmérni a tervezési piac állapotát, a tervezési díjak alakulását, a járvány hatását a tervező cégekre, a kamarai tagokra.

Kérjük segítse munkánkat, áldozzon 15 percet az alábbi linken elérhető felmérésünk kitöltésére annak érdekében, hogy a valós piaci helyzet ismeretében tudjuk képviselni tagjaink érdekeit a tervezési díjakkal kapcsolatos belső szabályozásban, és a mindannyiunk számára elfogadható gazdasági környezet kialakítását célzó Kormányzati egyeztetéseken.

Fontos, hogy azon vállalkozások döntéshozói kitöltsék a kérdőívet, akik kamarai jogosultsággal rendelkező munkavállalókat foglalkoztatnak, és az arra vonatkozó kérdésnél megadják a kamarai tagok létszámát is, hogy a feldolgozás során lássuk, hogy tagjaink mekkora hányadát fedik le a válaszok. Kérjük, hogy amennyiben a munkáltatója nem kamarai tag, és ezért nem értesülne felmérésünkről, úgy tájékoztassa kérésünkről!

Amennyiben Ön kamarai tagként több vállalkozásban döntéshozó, úgy kérjük ügyeljen arra, hogy minden vállalkozása kitöltse kérdőívünket.

Amennyiben Ön főtevékenysége során nem döntéshozó, úgy kérjük, hogy a kérdőívet a jogosultságával összefüggő esetleges melléktevékenységére vonatkozóan, vagy alkalmazottként töltse ki!

Anonim válaszaikat bizalmasan kezeljük, csak összesítve, statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel, betartva az adatvédelemre vonatkozó előírásokat!

A felmérés során kamarai azonosítót nem kell megadnia, kizárólag a területi építész kamaráját kell kiválasztania.

Kérjük, hogy a válaszait 2021. 04. 22-én 24.00 óráig elküldeni szíveskedjen!

Az adatkezelés célja: ld. fentebb

Az adatkezelés jogalapja: az érintett személy hozzájárulása, melyet az önkéntes kérdőív kitöltésével ad meg.    

Felmérés linkje:                        https://forms.gle/6hm2vYFDnMHKyoz98

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat, és bízunk abban, hogy a beérkezett adatok alapján pontosabb képet kaphatunk a jelenlegi piaci helyzetről és hatékonyabban tudjuk képviselni tagjaink érdekeit!

Budapest, 2021. április 12.
Üdvözlettel: a MÉK Elnökségének nevében
dr. Hajnóczi Péter elnök