Megjelenési lehetőség a Nemzeti Külgazdasági Hivatal angol nyelvű ingyenes építőipari cégkatalógusában

2011.05.24.
Megjelenési lehetőség a Nemzeti Külgazdasági Hivatal angol nyelvű ingyenes építőipari cégkatalógusában
Tisztelt Partnerünk!
A magyar vállalkozások exportfejlesztésével foglalkozó új kormányhivatal, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (mely az ITDH alapfeladatait vette át), ingyenes angol nyelvű építőipari cégkatalógust tervez az exportban érdekelt magyar építőipari vállalkozások számára.
A kiadványban a megjelenés ingyenes, az angol nyelvű fordítást, a nyomdai előkészítés és kivitelezés költségeit a Hivatal finanszírozza, és ugyancsak ingyenesen terjesztjük majd a magyar nagykövetségek gazdasági irodáin, a szakvásárokon, és egyéb szakrendezvényeken keresztül, továbbá a külföldi társszervezetek körében, hogy minél több helyre eljusson az információ a katalógusban szereplő magyar cégekről. Ugyanúgy hasznosnak véljük a kiadványt abban az esetben is, amikor a külföldön dolgozó gazdasági szakdiplomatáink az építőiparhoz kapcsolódó helyi tenderek esetében a magyar cégek érdekében próbálnak majd lobbizni.
Ehhez azt kérjük, hogy a cégek egy excel táblázatot kitöltve (angolul és/vagy magyarul) küldjenek vissza számunkra, valamint küldjenek egy minél jobb minőségű céglogót, illetve jó minőségű fotókat a cégről és/vagy referenciamunkáiról.
Természetesen a szövetségek is lehetőséget kapnak a katalógusban való megjelenésben, ugyanúgy kérnénk bemutatkozást a szövetségről magyarul vagy angolul, de értelemszerűen a mellékelt adatlap csak azon a részeit kitöltve, mely a szövetségre vonatkozik, továbbá jó minőségű képeket, logót szintén kérnénk, ha lehetséges.
Kérem, hogy a levelet továbbítsák tagcégeik felé.
Köszönettel:
Zemniczky Nándor
vezető tanácsadó
okl. mérnök-közgazdász
Üzletfejlesztési Főosztály
Nemzeti Külgazdasági Hivatal
Mobil: 30-460-6313
E-mail: nandor.zemniczky@hita.hu
www.hita.hu