Meghívó – „KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOK” című szakmai konferenciára

Címer kőböl
„KÖZBESZERZÉSI AKTUALITÁSOK” – című szakmai konferencia
– a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság szakmai támogatásával –
– a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szervezésében –
2013. november 5.
10:00-14:30
Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor terem
(Debrecen, Vörösmarty u. 13-15., Baross Gábor terem)
A rendezvény elsődleges célja, hogy egy helyen és egy időben vonultassa fel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Közbeszerzési Hatóság vezetőit, neves szakembereit, továbbá a közbeszerzéssel érintett szervezeteket, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalról.
A rendezvény célja az interaktivitás, melynek megfelelően a rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik megvitatni a közbeszerzési tárgyú kérdéseiket, közbeszerzési tapasztalataikat, továbbá törvényalkotásra vonatkozóan javaslatokat tehetnek, az érintett szakértők bevonásával.
A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagjai,
továbbá a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara tagjai kreditpontot kapnak a részvételért.
Részvételi szándékuk esetén az alábbi oldalon található jelentkezési lapot szíveskedjenek e-mail-en, faxon vagy postai úton (Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.) legkésőbb november 4. napján 10:00-ig visszajuttatni:
http://www.hbkik.hu/hu/hajdu-bihar-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/rendezvenyek/meghivo-kozbeszerzesi-aktualitasok-cimu-szakmai-konferenciara-9250
Bízunk benne, hogy meghívásunkat elfogadja, hiszen az előadásokon elhangzó információk nagyban segíthetik az Ön és munkatársai tevékenységét!
– Helyszín: Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor terem
(Debrecen, Vörösmarty u. 13-15., Baross Gábor terem)
– Időpont: 2013. 11. 05. 10:00 – 2013. 11. 05. 14:30
– Jelentkezés határideje: 2013. 11. 04. 10:00