Kovács Zoltán emlékdíj 2017

Kovács Zoltán emlékdíj 2017


Az Austrotherm Hőszigetelőanyag Gyártó Kft. egy fordulós, országos, nyílt és nyilvános pályázatot hirdet a 2017. évi „Kovács Zoltán emlékdíj 2017” elnyerésére.

A pályázat célja az Austrotherm Kft. alkalmazástechnikusának, Kovács Zoltán emlékének méltó ápolása, a hőszigetelőanyag gyártó vállalat termékeinek megfelelő magas szintű alkalmazása, különös tekintettel az innovatív, előremutató megoldásokra, illetve az igényesen megtervezett, megvalósított lapostetők népszerűsítésére. Ezen túlmenően az emlékdíj célja az, hogy fenti céloknak megfelelő szerkezetek kivitelezői magas szintű munkájukért nyilvános elismerésben részesüljenek.

Pályázni lehet minden olyan Magyarországon megépült lakó-, köz-, vagy ipari épület lapostető hőszigetelésével, ahol az építés jogilag rendezett engedélyek alapján folyt és a tető 2016. január 1. és 2016. december 31. között került átadásra és teljesen elkészült.

A részletes pályázati leírás az alábbi linkről tölthető le: ‘Kovács Zoltán emlékdíj 2017’ pályázati leírás és részvételi szabályzat

https://www.austrotherm.hu/tudastar/hirek/kovacs-zoltan-emlekdij-2017-palyazati-felhivas/