Kő dizájn – a kő felhasználása a kortárs építészetben

2011.03.16.
Kő dizájn – a kő felhasználása a kortárs építészetben
Tisztelt Építész Kollégák!
Ezúton értesítem Önöket, hogy a Magyar Építész Kamara, a Magyar Kőszövetség, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesület és az olaszországi Veronai Vásár megállapodást írt alá, melynek keretében az aláíró felek kreditpontos építész továbbképző tanfolyamot szerveznek „Kő dizájn – a kő felhasználása a kortárs építészetben” címmel.
A tanfolyam két napos lesz, április 4-én Süttőn kőbánya és kőfeldolgozó üzem látogatására, valamint Ürömön a Kőcenterben tantermi előadásokra kerül a sor a kő környezettudatos használata és egyéb témákban, míg április 5-ére, a Construma+Decorstone kiállítás megnyitásának napjára, a Hungexpo területén igen érdekes előadásokat terveztünk – kő dizájn, a kövek felület kezelése, a Trentoi Tartomány kőanyagainak bemutatása – és egyéb témákban.
A Veronai Vásár és a Kőszövetség segítségével több külföldi szakembert is felkértünk az előadások megtartására.
Az idegen nyelvű előadásokat szaktolmács fogja fordítani.
A kétnapos program 4 kreditpontot ér, amit a Kamara költségmentesen ismer el és ír jóvá a tanfolyamon részt vevő építészeknek.
A 2 napos tanfolyam részvételi díja HUF 10.000 + ÁFA, mely tartalmazza a vidéki autóbuszos utazás költségeit, ebédeket és kávészüneteket, tolmácsolást, valamint az előadások összefoglaló anyagát CD-n.
A tanfolyam lebonyolítását a Veronai Vásár magyarországi képviselete, az Expo Consulting Kft. végzi. Jelentkezési lapot, illetve részletes programot az office@expobs.comAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , illetve az expoconsulting@t-email.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címeken lehet kérni. További elérhetőségek: 1062 Budapest, Andrássy út 126. tel.: 301-0658, mobil: 06-30/454-2928. Ügyintézők: Bótáné Csuka Ilona és Pálinkás Marianna.
Tekintettel az autóbusz korlátozott befogadó képességére, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében igazolják vissza.