Ipari építés 2011. Továbbképzés 6 városban országszerte

2011.09.06. Ipari építés 2011.
Továbbképzés 6 városban országszerte
MÉK: 1,5 pont, MMK: 2 pont
Kecskemét – Veszprém – Szeged – Pécs – Budapest – Miskolc
Míg az ipari termelés már felszálló ágban van, ez az építőiparban még kevéssé érezhető, ám az építőipar is élénkülésbe kezd, elsőként az ipari építés fellendülése várható. Nagyon résen kell lennie így a szakmának, hogy ebből a folyamatból profitálni tudjon: ismernie kell a korszerű technológiákat, az ipari építés trendjeit, és nem utolsósorban a beruházások módját. Mindezekben segítséget nyújt az ősszel hat helyszínen megrendezett konferencia, amelyen előadást tart Dobai János DLA, az Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék tanszékvezetője az ipari építészet kortárs megoldásairól, Polgár László (ÉTE; FIB; MÉÁSZ Beton Tagozat; MABESZ) a betonpadlók építésénél megfigyelhető új tendenciákról, az ÉMI képviseletében Tóth Péter a csarnoképítéshez kapcsolódó megfelelőségi, szabvány- és tűzállósági kérdésekről. Emellett a hallgatóság megismerkedhet a legújabb, ipari beruházások esetén használt, illetve csarnoképítési technológiákkal, a gazdaságos felújítás, állagmegóvás és üzemeltetés lehetőségeivel, alternatív fűtési, hűtési, hőszigetelési technológiákkal.
A rendezvénysorozat főtámogatója a ThyssenKrupp Építőelemek Kft.
Időpontok
szeptember 21.: Kecskemét – Három Gúnár Rendezvényház (Batthyány u. 1-7.)
szeptember 29.: Veszprém – Völgyikút ház (Kopácsi u. 2.)
október 6.: Szeged – Vedres István Építőipari SzKI., (Horváth Mihály u. 2.)
október 13.: Pécs – PTE Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Kar (Boszorkány út 2.)
október 19.: Budapest – Office Campus (IX. kerület, Gubacsi út 6.)
október 26.: Miskolc – City Hotel (Csabai Kapu 6.)
A budapesti rendezvényen a témához illeszkedő, rendhagyó helyszínen várják a látogatókat. Az Office Campus a 9. kerületben felépíteni kívánt üzleti és logisztikai fejlesztés részeként megépült modern átriumos iroda és raktár épület egyik raktárcsarnoka ad hátteret a szakmai előadásoknak.
Részvételi díjak
Előre regisztrált és a díjat ELŐRE befizetett vendégeinknek: 3.000 Ft+ÁFA (3 750 Ft)
Előre regisztrált, de a díjat a HELYSZÍNEN fizető, illetve a helyszínen regisztráló vendégeinknek: 4.000 Ft+ÁFA (5000 Ft)
MÉK: 1,5 pont (tsz.:2011/115), MMK: 2 pont (tsz.: 02/2011/0019)
További információ és regisztráció www.buildrendezvenyek.hu, oldalon, vagy az itt letölthető regisztrációs lap segítségével faxon, amelyet a (23) 611-029 számra kell elküldeni.
e-mail: info@buildrendezvenyek.hu, T: (23) 611-028