Helyi Küldöttválasztás 2020. január!


Tisztelt Kamarai Tag!

Kedves Kolléga!

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara helyi küldötteket választó taggyűlésére 2020. január 23. napján kerül sor. A taggyűlés pontos idejéről és helyéről külön meghívóban küldünk tájékoztatást.

Az Alapszabály értelmében kizárólag azok a kamarai tagok jelölhetők helyi küldöttnek, akik írásban nyilatkoznak, hogy vállalják a küldötti megbízatást.

A tényleges jelölések előtt szükséges, hogy minden aktív kamarai tagunk nyilatkozzon arról, hogy vállal e helyi küldötti feladatokat, mely általában évi egy, maximum kettő küldöttgyűlésen való részvételt igényel.

Tisztelettel kérünk minden aktív kamarai tagot, hogy amennyiben számára ez nem lehetetlen feladat, vállalja el e megtisztelő megbízatást!

Kérem, hogy éljen kamarai tagsági jogával, a kitöltött nyilatkozat legkésőbb 2020. január 06. napjáig történő megküldésével. A nyilatkozatokat a kamara Titkárságára várjuk (sima levélként, nem ajánlottan!  postai úton, vagy e-mailen a hbmepkam@net-portal.hu címre).

Köszönjük segítő együttműködését!

Debrecen, 2019. december 20.

Törös Attila    a Választási Jelölő Bizottság elnöke

Balázs Csaba a Választási Jelölő Bizottság tagja                                  

Gábor István a  Választási Jelölő Bizottság tagja                                                                         ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://hbmek.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

HBMÉK ALAPSZABÁLYA: https://hbmek.hu/wp-content/uploads/2019/07/HBM-%C3%89K-Alapszab%C3%A1lya-2019.%C3%A9v.pdf

A MAGYAR ÉPÍTÉSZ KAMARA ADATVÉDELMI ÉS INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA: http://mek.hu/media/files/2019/szabalyzatok/adatvedelmi_informaciobiztonsagi_szabalyzat_20190701-_sk.pdf

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ÉPÍTÉSZ KAMARA
4028 Debrecen, Sarló utca 3. Fszt.
Email: hbmepkam@net-portal.hu
Honlap: www.hbmek.hu
Tel/Fax: +36 52 349 075