HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017. kiállításon

HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017. kiállításon
 
Kettős elismerést szerzett a budapesti Construma kiállításon a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.  A 2017. április 5-9 között rendezett eseményen az idén 65. születésnapját ünneplő HAJDU Zrt. az egyhelyiséges hővisszanyerő szellőztető berendezése (rekuperátor) elnyerte a Hungarotherm újdonság díját, amelyet Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese és Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója adott át a megnyitón. A díjátadáson elhangzott, hogy az értékelés során figyelembe vették a technikai újdonságot, az energiatakarékosságot, a műszaki és használati értéket, a szerelőbarát technikát, az esztétikus megjelenést, a szervizhálózat országos lefedettségét és a minőségi előírásokat.
 
A másik elismerést a HAJDU Zrt. pavilonja szerezte: újságírókból álló független zsűri a legszebb nagy pavilon díjat a téglási gyár standjának ítélte.
 
A legfontosabb hazai kiállításon a HAJDU Zrt., hét új termékkel vett részt. Az érdeklődők megismerhették az új típusú forróvíztárolókat, amelyek között vannak elektromos rétegfűtéses-, elektromos duplatartályos-, hőszivattyús forróvíztárolók, nagy űrtartalmú puffertárolók, és az egyhelyiséges szellőztető berendezés. A készülékek kereskedelmi forgalomba hozatala ütemezetten, folyamatosan történik a későbbiekben.
 
A látogatóknak nem csak a HAJDU termékei és standja tetszett, hanem az is, hogy kellemes élőzene szórakoztatta az érdeklődőket, ezzel is egyedi megjelenést kölcsönözve a standnak.