FÜTESZ Kft – Tájékoztatás

FŰTESZ
TÁJÉKOZTATÁS
Tisztelt Kamarai Tagok!
A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által kijelölt, a kötelező- és megrendelt kéményseprő-ipari közszolgáltatásokat ellátó FÜTESZ Kft az alábbiakról tájékoztatja Önöket.
Társaságunk vezetésének meggyőződése, hogy a működésünk egyik alapvető biztosítéka megrendelőink, partnereink elégedettsége.
Alapvető céljaink közé tartozik a területileg illetékes kéményseprő körzeteink (kirendeltségeink) tanácsadói szintű irodává történő fejlesztése, az ügyfeleink komfortosabb kiszolgálása érdekében.
A kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás megyei szintű szervezett ellátása mellett többek között feladatunk a megrendelt tervegyeztetés (tervfelülvizsgálat).
Tájékoztatjuk Önöket, hogy céljaink elérése érdekében – a megrendelt szolgáltatásaink közé tartozó – tervegyeztetést (tervfelülvizsgálatot) 2010. október 01-től társaságunk székhelyéről (4024 Debrecen, Tímár utca 13-15.) áthelyezzük a területileg illetékes körzeteinkhez.
Továbbiakban a tervegyeztetéseket a fenti időponttól társaságunk keretén belül működő körzeteinknél végezzük. A körzeteink elérhetőségeit megtalálják a honlapunkon. http://futesz.hu/
Debrecen, 2010. szeptember 15.
Tisztelettel:
Nyizsnyik Tibor
műszaki igazgató