FÉMLEMEZFEDÉSEK AZ ÉPÍTÉSZETBEN – Pályázati felhívás

A PREFA Hungária Kft. 2018-ban országos, nyilvános, névaláírásos versenypályázatot hirdet a fémlemez burkolatok magas színvonalú alkalmazási lehetőségeinek bemutatása céljából az alábbi kategóriákban:
 

A. Építészek részére: PREFA anyaggal fedett – burkolt megvalósult épületek (középületek, lakóházak, műemlék épületek), vagy PREFA termék falhasználásával készült építési engedéllyel rendelkező tervek (középületek, lakóházak, műemlék épületek) B. Építészhallgatók részére: Ötlet/tervpályázat a hallgató által választott bármilyen középület, vagy lakóépület (minimum 4 lakásos társasház) esetén PREFA termékre módosítva

A PÁLYÁZAT CÉLJA
A pályázat célja annak bemutatása, hogy
– a minőségi fémlemezfedések és burkolatok rendkívül széles körben, műemléki és modern környezetben egyaránt alkalmazhatók.
– a minőségi fémlemez fedés és burkolat esztétikus és könnyű megmunkálása miatt nem szab határt a tervezői fantáziának, vagyis alkalmazásával akár a legkülönlegesebb építészeti elképzelés is megvalósítható.
– a minőségi fémlemezfedés hosszú élettartamú és időjárás tűrő.
 
A KIÍRÁS JELLEGE
Országos, nyilvános és névaláírásos verseny.
 
A VERSENYEN RÉSZT VEHETNEK

  1. kategória: építésztervezői jogosultsággal rendelkező természetes vagy jogi személyek, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek
  2. kategória: építészhallgatók egyénileg, vagy csoportosan

 
A PÁLYÁZAT IDŐRENDJE

Meghirdetés:
Beadási határidő:
Bírálat:
Ünnepélyes eredményhirdetés:
2018. január 29
2018. március 23.
2018. április 6-ig
2018. április 27.

további részletek: http://www.prefapalyazat.hu/