ÉPÍTÉSZ SZAKMAI TANULMÁNYÚT – KASSA

ÉPÍTÉSZ SZAKMAI TANULMÁNYÚT

a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara AKTÍV szakmagyakorlói részére

 
Úticélunk KASSA
Kassa, az ország második legnagyobb városa, a Felvidék hajdani kulturális központja magyar történelmi emlékekben rendkívül gazdag, pezsgő életű igazi vidéki nagyváros. A közel 250 000 lakosú Kassában mára a magyarok létszáma alig éri el a 3 %-ot, de a magyar kultúra és történelem erősen jelen van a belváros hangulatos utcáin sétálgatva. A szépen felújított belváros legfőbb látnivalója a kassai dóm, a Kárpát-medence talán legnagyszerűbb gótikus katedrálisával. II. Rákóczi Ferenc fejedelem több szálon is kötődik a városhoz, a székesegyház kriptájában temették újra, és egykori törökországi házát, az ún. Rodostói-házat is felépítették a városfal mellett.
PROGRAM:

  1. nap Indulás a debreceni TESCO parkolóból. Délelőtt utazás rövid pihenővel. Érkezés a déli órákban. Délutáni program: Kassa belvárosa. Este közös vacsora, majd szabadprogram – ajánlott célpontokat megadunk.
  2. nap Reggeli a szállodában. Délelőtt KASSA modern építészeti részének megtekintése. Indulás haza a déli / kora délutáni órákban. Hazautazás rövid pihenővel. Érkezés a késő délutáni / kora esti órákban.

A csoportunk vezetését elvállalta Gabriel Boženik magyar ajkú, szlovákiai építész!
A programon való részvételért szakmai továbbképzési pont jár, akkreditáció folyamatban!
 
Időpont: 2017. szeptember 29 – 2017. szeptember 30. (péntek – szombat). Az utazás, idegenvezetés ingyenes, fizetni a szállásért és az étkezésért kell.
Elhelyezés: *** szállodában reggelivel és vacsorával, a központtól kb. 10 perc sétára.  (zuhanyzó, WC, TV, wifi). 2 ágyas szobában (péntek este kétfogásos vacsorával, illetve szombati büféreggelivel (hideg, meleg)).
Részvételi díj: 14.000.- Ft/fő (+ idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 1.5 euro/fő)
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a programon a részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezések elfogadásáról minden esetben írásos visszaigazolást küldünk.
A jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztráljuk.
A korlátozott befogadóképesség miatt javasoljuk, hogy a regisztrációs lapot 2017. szeptember 13. (szerda) reggel 08.00 óráig! szíveskedjenek megküldenia hbmepkam@gmail.com, és másolatként a hbmepkam@net-portal.hu e-mail címekre, melynek regisztrálását írásban visszaigazoljuk. (a szállásfoglalást a fenti időpont után véglegesíteni kell!)
 
További információ: Radics Beatrix titkár
HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ÉPÍTÉSZ KAMARA
4028 Debrecen, Sarló utca 3. Fszt.
Email: hbmepkam@net-portal.hu
Honlap: www.hbmek.hu
Tel/Fax: +36 52 349 075
Telefon: +36 30 402 9878
Regisztrációs lap letölthető formátumban: REGISZTRÁCIÓS LAP – 2017. szeptember – KASSA (1)