ÉPÍTÉSZ/KUL/TÚRA – Épületbejárás – Debrecen

Programajánló: https://www.facebook.com/events/537649960576430

Kövessék az Építész/kul/túra oldalt és jöjjenek a „sétákra”!

Az ÉPÍTÉSZ/KUL/TÚRA csapata a Hajdúdorogi Főegyházmegye Görögkatolikus Metropólia Hivatalának közreműködésével épületbejárást tart a Görögkatolikus Metropólia Hivatalában.

A rendezvény bárki számára látogatható (kamarai tagság nem feltétel!), viszont előzetes regisztráció szükséges! Regisztrálni az epiteszkultura@gmail.com címen lehet.

Az épületet bemutatja: Kasuba János építész

2017 áprilisában adták át és áldották meg a Görögkatolikus Metropólia és a Hajdúdorogi Főegyházmegye székházát Debrecenben, két évvel az után, hogy Ferenc pápa megalapította a Magyarországon élő görögkatolikusok számára a metropóliát, s a görögkatolikus érsekség székhelyének Debrecen városát jelölte ki. A Petőfi téren található székházat az egykori Debrecen Hotel és a mellette lévő Hatvani István Kollégium épületeiben alakították ki, ahol helyet kapott egy kollégium, valamint az érsekség különböző hivatalai és irodái is.

Forrás: https://www.debrecen.hu/hu/turista/cikkek/gorogkatolikus-metropolia

Időpont: 2021. július 15. (csütörtök) 17.00 óra

Cím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 8.

Az egészség megőrzését és a járvány terjedését célzó egészségügyi szakmai ajánlások, intézkedések, jogszabályok betartása minden érintett számára kötelező, az országosan kiadott útmutatások, irányelvek betartása mindannyiunk érdeke és kötelessége.

Az épületbejárás résztvevőinek létszáma – tekintettel a jelenlegi helyzetre – korlátozott. A továbbképzési igazolások online kerülnek – a rendezvényt követően – továbbításra!

MÉK Bírálati sorszám: 2021/77

Pontérték: 1 pont

További információ: Radics Beatrix, e-mail: epiteszkultura@gmail.com

Rendezvényeink térítésmentesek MINDEN ÉRDEKLŐDŐ számára, de előzetes regisztrációhoz kötöttek!

Fotó: Varga Attila
Fotó: Varga Attila
Fotó: Varga Attila