ÉMSZ Regionális Szakmai Nap

rszn_banner2.jpg
AZ őszi ÉMSZ Regionális Szakmai Napok debreceni helyszínnel indul, szeptember 27-én találkozunk első alkalommal a meghívottainkkal a Kölcsey Központ konferenciatermében.
A Szakmai Napok rendezvénysorozat sok éves múltra tekint vissza. Tematikus, gyakorlati szemléletű előadásai és a kapcsolódó szakmai kiállítás a tervezéstől a kivitelezési kérdésekig tekinti át egy-egy szakterület újdonságait, egyedi megoldásait.
Az elmúlt évek változásai, úgy az előírások, mint a környezeti hatások tekintetében próbára tették a szakmát, a tervező kollégákat. Bevezető előadásunkban az átfogó változások hatásairól, az új szabályozások első tapasztalatairól fog beszélni a Miniszterelnökség képviselője, majd a tapasztalatokról is szót ejtünk a nap folyamán jogász-építész előadásunkban. A két szakma-jogi előadást fogják össze a kapcsolódó szakmai előadások, amelyek két nagy terület kör épülnek: magastetők, illetve csapadékvíz elleni szigetelések.
A konferenciasorozat bevezető előadására épülve a tervezői felelősség súlyára kívánja felhívni a figyelmet – a szakmailag megfelelő megoldások alkalmazásával elkerülhető a tervezői felelősség növekedése. A szigetelések, burkolások, tetőfedés és fémlemezfedések, a rögzítés és a vízelvezetés kiemelt figyelmet kíván az új szabályozók és az egyszerűsített engedélyezési eljárás esetében is.
Ezeket a kérdéseket járja körül a szakmai nap, melyre szeretettel várjuk a kollégákat, érdeklődőket.
IDŐPONT, HELYSZÍN
szeptember 27.  Debrecen – Kölcsey Konferenciaközpont  (Debrecen, Hunyadi u 1-3.)

Bővebb információ: http://www.emsz.hu/regionalis-szakmai-napok
Regisztráció a linkre kattintva érhető el.
Üdvözlettel,
ÉMSZ Titkárság