Díjmentes online továbbképzés!

Homlokzat 2020 – online oktatás, szakmai nap és webinárium!

Szakmai továbbképzések tervezőknek és kivitelezőknek
MÉK: 1,5 pont/képzési nap (2020/77, 78)

A Baumit Kft. méltán népszerű szakmai képzései idén online is elérhetőek! A Homlokzat 2020 korábban megrendezett alkalmai megmutatták, hogy nagy igény van a 2021-től életbe lépő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozást körüljáró alkalmakra. A téma kapcsán a Baumit Kft. két, egymástól független, önálló modulból álló szakmai oktatásán van lehetőség részt venni.

Elkezdődött a visszaszámlálás a 2020. december 31. után élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre. A 2020. május 28-án és szeptember 29-én megrendezésre kerülő különálló, komplex szemléletű szakmai napok remek lehetőséget kínálnak a naprakész ismeretek szerzésére, s nem csak az épületenergetika témájában!

A speciális helyzetre való tekintettel, egészségvédelmi okokból a május 28-i első modulon csak online részvételre nyílik lehetőség. A második modul szeptember 29-én kerül megrendezésre a Baumit dorogi központjában, hagyományos oktatási keretek között, de online részvételi lehetőséget is kínálva. A szeptemberi modulon a személyes részvétel ára – ellátással – 4000 Ft, míg az online részvétel térítésmentes, utóbbi esetén a továbbképzési pont megszerzésének feltétele online teszt elvégzése.

Újdonság, hogy az előadások idén online közvetítésen keresztül is követhetők, illetve webináriumként is elvégezhetők az év folyamán – ezek a lehetőségek tehát mind ingyenesen igénybe vehetők, viszont a képzés elvégzése a megszerzett tudást felmérő teszt helyes kitöltéséhez kötött.

Bővebb információ és regisztráció:
http://buildmarketing.hu/ujteszt/51-homlokzat-2020-online