Dekoratív világítás enteriőr tervezési pályázat

Dekoratív világítás enteriőr tervezési pályázat

 

Ha szereti a kihívásokat, alkotó szellemű és szeretne teret adni fantáziájának, akkor álmodjon most valami merész dolgot! Itt az idő, hogy megmutassa szakértelmét és kreatívitását az Elter Világítás Kft. által meghirdetett enteriőr tervezési pályázaton. A cél, hogy a főszerep most a lámpáké legyen! Mutassa meg, hogyan válhat egy lámpa a lakás központi dekorációs elemévé!

A pályázat célja:  Kiváló lehetőséget kínál a tervezőknek, saját tevékenységük bemutatására és népszerűsítésére.
A  felhívásra várjuk minden olyan hazai szakképesítéssel igazoló vagy még tanulmányait folytató építész, belsőépítész, lakberendező és enteriőrtervező jelentkezését, akik egyedi ötleteikkel és látásmódjukkal szeretnék megmutatni tehetségüket.
A pályázaton való részvétel ingyenes, regisztrációhoz nem kötött.
Olyan enteriőr terveket várunk, melyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:
A pályakezdő lakberendezőknél tervet, a hivatásos lakberendezőknél megvalósult projektet fogadunk el.
Minden pályamunkán az Elter Világítás által forgalmazott lámpa szerepel egyedi enteriőrben.
A pályamunkákról tervező programmal készített grafikai látványterveket, valamint kész projekt esetében fotódokumentációt várunk elektronikus formában, PDF vagy JPEG formátumban, 72 dpi felbontásban. A kép nem tartalmazhat logókat és egyéb azonosító jeleket.
Elbírálás:
A pályaművek elbírálása Facebook felületünkön, közönség szavazáson keresztül történik. A pályamunkákat anonim módon tesszük közzé, ezért a beküldött munkán név nem szerepelhet. Az első három legtöbb szavazatot kapott pályázót díjazzuk. Valamint a partnereink által választott pályázók különdíjakban részesülnek.
A díjazottak munkáit elektroikus felületeinken (weboldal, blog, Facebook, Instagram) részletesen bemutatjuk.
 
további részletek: http://elter.hu/palyazat