A Választási Jelölőbizottságot Jelölő Eseti Bizottság FELHÍVÁSA!

FELHÍVÁS
Tisztelt Kollégák!
A Hajdú Bihar Megyei Építész Kamara – a vonatkozó törvény és az Alapszabály értermében – legutóbbi küldöttgyűlésén megválasztotta a Választási Jelölőbizottságot Jelölő Eseti Bizottságot.
Feladatunk a Kamara állandó Választási Jelölőbizottság tagjainak jelölése, hogy ezt követően a Küldöttgyűlés megválaszthassa majd a Bizottságot. A Bizottság 3 fős, 1 póttaggal.
Az Elnökség kérése az volt, hogy a Jelölőbizottság jelöltjeinek kiválasztását a tagság teljes körű bevonásával végezzük, ezért jelen levelünkben kérünk mindenkit, hogy az általa alkalmasnak tartott jelöltet, jelölteket nevezze meg, s javaslatát két héten belül juttassa el vagy a Kamara Titkárának, vagy a Jelölő Bizottságot Jelölő Eseti Bizottság valamelyik tagjainak.
Bizottságunk a reményeink szerint beérkező javaslatokat értékelni fogja, nem kellő számú, vagy nem megfelelő jelöltek esetén – részben újabb megkereséseket követően – állítja majd össze a jelöltek névsorát.
Jelölni az összeférhetetlenségi szabályok szerint csak olyan kamarai tagot lehet, aki a helyi Kamarában jelenleg nem visel tisztséget.
Kérjük a Kollégákat, hogy az arra alkalmas személyekre a javaslatukat február 20-ig jutassák el az adott címek valamelyikére, mert a határidő után beérkezett javaslatokat nem tudjuk figyelembe venni.
A Választási Jelölőbizottságot Jelölő Eseti Bizottság tagjai:
– Filippinyi Gábor (filippinyi.gabor@chello.hu)
– Győrffy Zoltán (gyorffy.zoltan@gmail.com)
– Halász György (gyorgy.halasz@keletterv.hu)
Jelen ciklus kamarai tisztségviselőinek a névsora itt megtekinthető:
https://hbmek.hu/regi/index.php?page=szervezet
Debrecen, 2015. február 04.
Tisztelettel a Bizottság nevében:
Halász György
elnök