A HAJDU termékei is az Otthon Melege Programban!


A HAJDU termékei is az Otthon Melege Programban!
 
Több, mint 100 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik 2017-ben az Otthon Melege program, ráadásul az idei pályázati feltételek már sokkal csábítóbbak, és sokkal többek számára elérhetőek.
A családi ház, lakóház, lakóépület, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház és üdülőház korszerűsítésére kiírt program kerete energiahatékonyság javításra vonatkozó tevékenységekre és megújuló energiafelhasználásra vonatkozó tevékenységekre használható fel.
A támogatás a fűtéskorszerűsítéstől nyílászáró cserén át a szigetelésig bármire felvehető, az éven túli lejáratú kölcsönt családi házak, társasházak és lakásszövetkezetek választhatják kifejezetten kedvező feltételekkel.
Egy családi ház esetében például 500.000 forinttól 10 millió forintig fogadják a pályázatokat, igaz, hogy a beruházás összegének 10 %-ával hozzá kell járulniuk annak sikerességéhez.
A program utófinanszírozású, az ügyfelek a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pontokon keresztül igényelhetik, költség- és kamatmentesen.
A társasházak és a lakásszövetkezetek lakásonként minimum 500.000 forint, maximum 7 millió forintra nyújthatnak be pályázatot.
 
A hitelprogram keretében 2017. március 31-től 2022. december 31-én lehet hitelkérelmet benyújtani.
A pályázattal kapcsolatban ajánljuk figyelmébe a HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjait, sík-, illetve vákuumcsöves napkollektorait, használati melegvíz- és fűtési puffertárolóit.
Bővebb információ termékeinkről a www.hajdurt.hu honlapon található, vagy telefonon is érdeklődhet az 52/582-857, valamint az 52/582-826 telefonszámokon, esetleg lapozza át katalógusunkat!
hajdu_otthon_melege_2017_02_07_szerkesztett