47. SAVARIA URBANISZTIKAI NYÁRI EGYETEM ÉS TERVEZŐ TÁBOR

MEGHÍVÓ
47. SAVARIA URBANISZTIKAI NYÁRI EGYETEM ÉS TERVEZŐ TÁBOR
A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület és a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem Tanácsa (együttműködve a Magyar Urbanisztikai Társasággal és a Fiatal Urbanisták Tagozatával) tisztelettel meghívja Önt a 47. SAVARIA URBANISZTIKAI NYÁRI EGYETEM ÉS TERVEZŐ TÁBORBA, amely 2014. június 27 – 2014. július 04-ig kerül megrendezésre Szombathelyen.
A Nyári Egyetem címe:
„A turizmus szerepe az ország, egyes országrészek, tájegységek és a települések életében és fejlődésében”
A rendezvény során országos, térségi és települési áttekintést kaphatnak a turizmus (üdülés és idegenforgalom) helyzetéről, folyamatairól, gazdaságban betöltött szerepéről, az egyes területek jelentőségéről és keresletük változásáról, az országos és térségi tervekről, fejlesztési elképzelésekről. A Nyári Egyetem jelentős figyelmet fordít a rendezvénynek helyt adó megye és Szombathely értékeire és terveire, az üdülés és idegenforgalom szempontjait és területét kiemelve, reflektorfénybe állítva.
Áttekintjük a különböző részterületek hozzájárulását a vonzerő növeléséhez, valamint a turizmus különböző ágainak sajátos kihívásait, szempontjait, fejlesztési szükségleteit és eredményeit.
A Nyári Egyetemen résztvevők közül azok, akik végig részt vesznek a programokon, 6 továbbképzési pontot kapnak a Magyar Építész Kamara Továbbképzési Szakbizottság akkreditációja és döntése következtében. (MEK-OTIR: 2014/104)
A rendezvénnyel kapcsolatos további információkat, a részletes programot megtalálja a www.sune.hu honlapon.
Jelentkezését 2014. június 23-ig (hétfő) tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltse ki és küldje el e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra.
Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk.
Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.
Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk a 47. Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetemen!
Szívélyes üdvözlettel:
Körmendy Imre s.k.
a MUT és a Nyári Egyetem
Tanácsának elnöke
Simon Zoltán Péter s.k.
a Nyári Egyetem
Tanácsának titkára