ÚJ IDŐPONT – Tantermi kötelező továbbképzés

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy az előadó egyéb elfoglaltsága miatt május 23-ra kellett módosítani a képzés időpontját.

Új időpont: 2018. május 23.
 
Tantermi kötelező továbbképzés – Debrecen – 2018. május 30.
Helyszín: Debreceni Egyetem, Műszaki Kar, U/3 előadó (4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.)
Résztvevők maximális száma: 150 fő
Törzsszám: 2018/K/1

A Magyar Építész Kamara 2018. május 30-án szerdán egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Debrecenben építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal.

Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. hogy ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara a tagdíjat fizető aktív kamarai tagjai számára 30 % kedvezményt biztosít a képzés díjából, amennyiben tagdíjhátralékuk nincs.

A képzés díja: 10.000 Ft + ÁFA.
A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.

Jelentkezési határidő: 2018. május 20.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal, vagy a visszaigazoló emailben szereplő bankszámlaszámra történő utalással 48 órán belül van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)

További információ: kepzes@mek.hu
Kedvezményt biztosító kamara: Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara

 

FIGYELEM!
A részvételi díj kedvezménye KIZÁRÓLAG a 2018. évi tagdíj átutalását/befizetését követően érvényesíthető!

 
20/2018.(II.5.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége – az előző évekhez hasonlóan -, támogatja a tagdíjat fizető kamarai tagjainak kötelező továbbképzését.
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara tagdíjat fizető tagjai kedvezményes képzési díjat fizethetnek, mely különbözetet a kamara rendezi a MÉK felé.
A kedvezmény (30%) jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt!

A KÖTELEZŐ továbbképzés kedvezményes díjának feltétele: a HBM ÉK AKTÍV kamarai tagja, továbbá NINCS HÁTRALÉKA a Kamara felé!

Amennyiben a HBM ÉK AKTÍV kamarai tagja, DE rendezetlen hátraléka van Kamaránk felé;
VAGY
aki nem kamarai tagsággal rendelkező AKTÍV nyilvántartott (műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, energetikai tanúsító),
VAGY
a tagsági jogviszonyát szünetelteti, a kedvezmény nem vehető igénybe!
Ezekben az esetekben a kamara nem járul hozzá a kötelező képzés díjához!