2015. évi elnökségi határozatok

1/2015. (I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség támogatja az „Év Kertje,….” országos pályázat 2015. december havi, közös megrendezését, egy – mindkét fél részéről aláírt – együttműködési megállapodás keretében.

 

2/2015.(I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a Sz.B.D. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

3/2015.(I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a O.S. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

4/2015.(I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a B.S. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

5/2015.(I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a C.D.D. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

6/2015.(I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a G.B. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

7/2015.(I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a B.J. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

8/2015. (I.14.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség a M. Zs. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

9/2015. (II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség felkéri Gulyás Attila választott elnökségi póttagot, jelenlegi FB tagot, hogy – a Felügyelő Bizottságban betöltött tisztségéről történő egyidejű lemondása mellett – az Elnökség munkájában a soron következő tisztújításig vegyen részt.

 

10/2015. (II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség felkéri Kótai Csaba választott felügyelő bizottsági póttagot, hogy a soron következő tisztújításig a Felügyelő bizottság munkájában tagként vegyen részt.

 

11/2015. (II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség felkéri Kasuba János elnökségi tagot, hogy China Tibor helyett lássa el a banki aláíró funkciót.

 

12/2015.(II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a K.J. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

13/2015.(II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a J.I. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

14/2015.(II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a L.K.E. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

15/2015. (II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség a M.M. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

16/2015. (II.16.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség a B.J. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony törléséhez, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

17/2015. (III.09.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség szakértői véleménye alapján M.D. a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak – 266/2013.(VII.11.) Korm. rendelet – megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik, valamint a szakmai gyakorlati ideje is megfelelő. A jelentkező kamarai tagnak felvehető, a – K – jelölésű tervezői névjegyzékbe bejegyezhető.

 

18/2015. (IV.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség R. B. Titkárnak 5%-os (bruttó) béremelést hagy jóvá, visszamenőleg 2015. január 01. napjától.

 

19/2015. (IV.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség szakértői véleménye alapján D.B. a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak – 266/2013.(VII.11.) Korm. rendelet – megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik, valamint a szakmai gyakorlati ideje is megfelelő. A jelentkező kamarai tagnak felvehető, a – K – jelölésű tervezői névjegyzékbe bejegyezhető.

 

20/2015. (IV.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség a B.K.Á. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

21/2015. (IV.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség a M.A. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

22/2015.(IV.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a F.M. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez 2015. április 01. napjával. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

23/2015.(V.20.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet 28. § (3) bekezdése alapján, M.A. általános építmények építésügyi műszaki szakértői tevékenység (SZÉSZ) engedélyezése iránti eljárásban, a szakmai gyakorlat szakirányúságának megállapítására vonatkozóan, az alábbi szakértői véleményt adja:
A HBM ÉPKAM Elnöksége megállapítja, hogy a becsatolt dokumentumok alapján kérelmező szakmai gyakorlata az általános építmények építésügyi műszaki szakértői területen kérelmezett jogosultság szempontjából egyértelműen NEM állapítható meg, ezért az Elnökség a kérelmet elutasítja!

 

24/2015.(V.20.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet 28. § (3) bekezdése alapján, M.A. építmények épületenergetikai szakértői tevékenység (SZÉS6) engedélyezése iránti eljárásban, a szakmai gyakorlat szakirányúságának megállapítására vonatkozóan, az alábbi szakértői véleményt adja:
A HBM ÉPKAM Elnöksége megállapítja, hogy a becsatolt dokumentumok alapján kérelmező szakmai gyakorlata az építmények épületenergetikai szakértői részszakterületen kérelmezett jogosultság szempontjából szakirányú, a szakértői névjegyzékbe SZÉS6 jelöléssel bejegyezhető.

 

25/2015.(V.20.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a B. R. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

26/2015.(V.20.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a B. T. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

27/2015.(V.20.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége felkéri a Titkárságot, hogy a tagdíjjal hátralékban lévő kollégákat „postai úton megkeresse”.
A tagokat – negyven napos határidő biztosításával – a hátralék megfizetésére szólítsa fel, ennek elmulasztása esetén a Kamara Elnöksége a tagsági viszonyt, a határidő leteltét követően megszünteti és törli a tagot a kamarai tagok nyilvántartásából.

 

28/2015.(VI.29.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet 28. § (3) bekezdése alapján, Dr.S.V. általános építmények építésügyi műszaki szakértői tevékenység (SZÉSZ) engedélyezése iránti eljárásban, a szakmai gyakorlat szakirányúságának megállapítására vonatkozóan, az alábbi szakértői véleményt adja:
A HBM ÉPKAM Elnöksége megállapítja, hogy a becsatolt dokumentumok alapján kérelmező szakmai gyakorlata az általános építmények építésügyi műszaki szakértői szakterületen kérelmezett jogosultság követelményeinek megfelel.

 

29/2015.(VI.29.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége az E. Zs. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

30/2015.(VI.29.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége az L.J. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

31/2015.(VI.29.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége a D.A. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

32/2015.(VI.29.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a L.F. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

33/2015.(VI.29.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a D.K. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

34/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a L.Gy. által benyújtott kérelemben megfogalmazottakra – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel! – nem járulhat hozzá a tagdíjfizetés mérsékléséhez.
A tag kötelezettsége, hogy megfizesse a területi alapszabályban rögzített határidőig és az országos küldöttgyűlés által megállapított mértékű tagdíjat. (Kam.tv. 29. § (1) bek.)

 

35/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége B.T. kamarai tagot a mai nappal kizárja a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamarából. A kizárás oka a 2014. évi, valamint a 2015. évi kamarai tagdíj meg nem fizetése.

 

36/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége K.B.K. kamarai tagot a mai nappal kizárja a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamarából. A kizárás oka a 2014. 2. félévi, valamint a 2015. évi kamarai tagdíj meg nem fizetése.

 

37/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége K.V.I.G. kamarai tagot a mai nappal kizárja a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamarából. A kizárás oka a 2014. évi, valamint a 2015. évi kamarai tagdíj, illetve a korábbi évek késedelmi díjának meg nem fizetése.

 

38/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége K.J. kamarai tagot a mai nappal kizárja a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamarából. A kizárás oka a 2014. évi, valamint a 2015. évi kamarai tagdíj meg nem fizetése.

 

39/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége Sz.E. kamarai tagot a mai nappal kizárja a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamarából. A kizárás oka a 2014. 2. félévi, valamint a 2015. évi kamarai tagdíj meg nem fizetése.

 

40/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnökségének szakértői véleménye alapján G. P. a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik, viszont a szakmai gyakorlati ideje – a benyújtott dokumentumok alapján – nem a jogszabályban előírt időintervallumból származik. Tekintettel egy korábbi (időközben visszavont) MÉK határozatra, állásfoglalás kérésével megküldésre kerül a MÉK Elnökségének.

 

41/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet 28. § (3) bekezdése alapján, S.L. általános építmények építésügyi műszaki szakértői tevékenység (SZÉSZ), illetve épületszerkezeti szakértői részszakterület (SZÉS2) engedélyezése iránti eljárásban, a szakmai gyakorlat szakirányúságának megállapítására vonatkozóan, az alábbi szakértői véleményt adja:
A HBM ÉPKAM Elnöksége megállapítja, hogy a becsatolt dokumentumok alapján kérelmező szakmai gyakorlata, illetve gyakorlati ideje a szakértői szakterületen kérelmezett jogosultságok követelményeinek nem felel meg, az nem igazolt.

 

42/2015.(VIII.25.) HBM ÉK Elnökségi határozata
A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a L.D. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

43/2015.(IX.21.) HBM ÉK Elnökségi határozata
Az Elnökség szakértői véleménye alapján Kiss E.V. a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak – 1996. évi LVIII. törvény, továbbá a 266/2013.(VII.11.) Korm. rendelet – megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik, valamint a szakmai gyakorlati ideje is megfelelő. A jelentkező kamarai tagnak felvehető, az – É – jelölésű tervezői névjegyzékbe bejegyezhető.

 

Tagfelvételi kérelmek

44/2015.(XI.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata

Az Elnökség szakértői véleménye alapján K. Balázs a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak – 1996. évi LVIII. törvény, továbbá a 266/2013.(VII.11.) Korm. rendelet – megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik, valamint a szakmai gyakorlati ideje is megfelelő. A jelentkező kamarai tagnak felvehető, az – É – jelölésű tervezői névjegyzékbe bejegyezhető.

 

45/2015.(XI.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata

Az Elnökség szakértői véleménye alapján K. Cs. Ábel a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak – 1996. évi LVIII. törvény, továbbá a 266/2013.(VII.11.) Korm. rendelet – megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik, valamint a szakmai gyakorlati ideje is megfelelő. A jelentkező kamarai tagnak felvehető, a – TT – jelölésű településtervezői névjegyzékbe bejegyezhető.

 

A 2015. év utolsó harmadának elnökségi, titkársági teendői

46/2015.(XI.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata

Az Elnökség a Küldöttválasztó Taggyűlés időpontját 2016. január 25. napjában jelöli ki, 16.30, illetve 17.00 órai kezdettel.

 

Tagsági viszony helyreállítása iránti kérelem

47/2015.(XI.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata

Az Elnökség a V. Cs. R. által benyújtott kérelem alapján – a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel – egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony aktiválásához, a szüneteltetett tevékenység folytathatásához, a törvényi előírások teljesítését követően.

 

Szünetelési kérelem

48/2015.(XI.02.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a T.A. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

49/2015.(XII.07.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a beérkezett ajánlatok kiértékelése alapján, a Nádor Rendszerház Debrecen Kft ajánlatában foglaltakat tartotta a legmegfelelőbbnek.

 

50/2015.(XII.07.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a beérkezett ajánlatok kiértékelése alapján, GSA Consulting Kft ajánlatában foglaltakat tartotta a legmegfelelőbbnek.

 

E. Z. „tiszteletbeli tag” cím iránti kérelme, nyilatkozata

51/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a 20/2015. (05.15.) sz. MÉK elnökségi határozata alapján az alábbiakról határozott.

„Tiszteletbeli tag” címet az kaphat, aki

  1. a) azt kéri és nyilatkozik arról, hogy kamarai tagsághoz kötött tevékenységet nem kíván folytatni, és ezért kéri jogosultságainak megszüntetését,
  2. b) a tárgyévi hónapokra számított tagdíját rendezte,
  3. c) a tárgyévet megelőző évekről tartozása nem áll fenn.

 A kérelemben előadottak alapján a HBM Építész Kamara Elnöksége egyhangúan hozzájárul a cím használatához.

 

Sipos Gyula levele – Incze László

52/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége elfogadja és tudomásul veszi a levélben foglaltakat.Ezúton is köszönik a több éves tisztségviselői munkát, sok sikert, jó erőt és egészséget kívánnak!Tekintettel a fentiekre, az Elnökség felkéri Incze László választott elnökségi póttagot, hogy az Elnökség munkájában, a soron következő tisztújításig vegyen részt.

 

Szünetelési kérelmek

53/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a T.I. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

54/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a G.A. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

55/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége a B.J. által benyújtott kérelem alapján, a hatályos törvényi előírás és a MÉK Pénzügyi Szabályzatában foglaltakra tekintettel, egyhangúan hozzájárul a tagsági viszony felfüggesztéséhez. A felfüggesztés ideje alatt a tagsági viszonyból eredő valamennyi jog és kötelezettség szünetel!

 

Tagjelölt

56/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

Az Elnökség szakértői véleménye alapján A. A. E. a kérelem benyújtásának időpontjában hatályos jogszabályi előírásoknak – 1996. évi LVIII. törvény – megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkezik. A jelentkező kamarai tagjelöltnek felvehető, a MEKON Online Névjegyzékbe 09-0656 számon bejegyezhető.

 

Tagdíjjal tartozók 

 57/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara Elnöksége felkéri a Titkárságot, hogy a tagdíjjal hátralékban lévő szakmagyakorlókat „postai úton megkeresse”. A tagokat – negyven napos határidő biztosításával – a hátralék megfizetésére szólítsa fel, ennek elmulasztása esetén a Kamara Elnöksége a tagsági viszonyt, a határidő leteltét követően megszünteti és törli a tagot a kamarai tagok nyilvántartásából.

 

58/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A Hajdú-Bihar megyei Építész Kamara Elnöksége R. J. adminisztrátorral – tekintettel a 2016. május hóban tartandó tisztújító küldöttgyűlésre – 2016. január 01-től 2016. május 31. napjáig határozott munkaszerződést köt.Az Elnökség felkéri Pecsenye Béla Elnököt a munkaszerződés aláírására.

 

59/2015.(XII.10.) HBM ÉK Elnökségi határozata

A HBM ÉK Elnöksége a Titkárság dolgozóinak egyszeri, év végi jutalmat szavazott meg.A kifizetések 2015. december hónapban esedékesek.